PR-Gruppen

SPONSORSTØTTE FRA PR-GRUPPEN

PR-Gruppen er aktiv i forbindelse med sponsorater.

Vi støtter årligt Læger uden Grænser for at muliggøre hjælp til mennesker i nød, fordi vi mener det er god etik.

Vi støtter også street workout holdet Team Vici.

workingman-heart

SPONSORSTØTTE FRA PR-GRUPPEN

workingman-heart

PR-Gruppen er aktiv i forbindelse med sponsorater. Vi støtter årligt Læger uden Grænser for at muliggøre hjælp til mennesker i nød, fordi vi mener det er god etik. Vi støtter også street workout holdet Team Vici.

MSF-stoettelogo_2016_web

LÆGER UDEN GRÆNSER

Læger uden Grænser er verdens største medicinske nødhjælpsorganisation, og de redder liv i mere end 60 lande.

Millioner af mennesker er på flugt fra krig, konflikter, sygdomme, hungersnød og fattigdom, hvor mænd, kvinder og børn dør under flugten mod Europa. Læger uden Grænser redder derved liv på havet, og ligeså yder de læge- og psykologhjælp til blandt andet mennesker på flugt i Grækenland og på Balkan på deres vej mod både tryghed og sikkerhed.

PR-Gruppen støtter aktivt Læger uden Grænsers arbejde med et fast bidrag årligt. Vi er erhvervspartnere, og er derfor også med til at gøre en forskel ved verdens brændpunkter. Ved at støtte Læger uden Grænser er PR-Gruppen med til at muliggøre, at læger og sygeplejersker kan rykke hurtigt ud til mennesker i nød – lige når katastroferne opstår og når behovet er akut.

Læger uden Grænser har et udfordrende år i forhold til verdens nuværende brændepunkter, og derfor er vi af den opfattelse, at lige netop Læger uden Grænser er så vigtigt at støtte. Dette synes PR-Gruppen er god etik, fordi vi synes alle har ret til lægehjælp.

Vil du læse mere om Læger uden Grænsers hjælp i felten, portrætter af de mennesker, der udsendes fra Danmark elle om landene de er aktive i? Klik her

TEAM VICI

Teksten er på vej!

teamvici01