PR-Gruppen

HVAD SIGER KUNDERNE OM OS?

Igennem de mange år vi har eksisteret, har vi haft fornøjelsen af at arbejde med store såvel som små kunder. Nedenstående kan du se et udpluk af de mange positive udtalelser, som vi har fået fra vores kunder gennem tiden.

Vi tror på, at tæt dialog og fælles forståelse omkring alle projekter, er vejen frem. Hvad enten det handler om Google AdsSEOFacebook AnnonceringHjemmesider eller en af vores andre ydelser, så giver vi os altid 100%, og sætter os ind i vores kunders forretning.

Dette afspejler sig i vores kunders udtalelser, som vi er meget taknemmelige for.

workingman-quote

HVAD SIGER KUNDERNE OM OS?

workingman-quote

Igennem de mange år vi har eksisteret, har vi haft fornøjelsen af at arbejde med store såvel som små kunder. Nedenstående kan du se et udpluk af de mange positive udtalelser, som vi har fået fra vores kunder gennem tiden.

Vi tror på, at tæt dialog og fælles forståelse omkring alle projekter, er vejen frem. Hvad enten det handler om Google AdsSEOFacebook AnnonceringHjemmesider eller en af vores andre ydelser, så giver vi os altid 100%, og sætter os ind i vores kunders forretning.

Dette afspejler sig i vores kunders udtalelser, som vi er meget taknemmelige for.

deluxecar21

DELUXECAR.DK

“Super prof hjemmeside.Fik lavet en hjemmeside, som jeg er yderst tilfreds med. Havde kunder efter 1 uge. Er meget tilfreds, og håber samarbejdet fortsætter i lang tid.”

Andreas Nørlev
deluxecar.dk

HUMAC

“PR-Gruppens nyeste viden indenfor Google Adwords har hjulpet os langt med vores Google Adwords. De er hjælpsomme og tøver aldrig med at komme med gode råd til, hvordan man kan optimere sin side. Derudover oplever jeg en fantastisk fleksibilitet og hurtig respons, hvis vi skal lave nye kampagner. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger af PR-Gruppen som Adwords samarbejdspartner.”

Johnny Chiang Kejs
E-handelschef

humac11
legeland

LEGELAND.DK

“Vi indgik et samarbejde med PR-gruppen den 1. september 2009. I dag er vi yderst tilfredse med de resultater PR-gruppen genererer til vores webshop. Vi har i “runde-tal” ca. sparet 50% på vores Adwords-kampagner, hvilket har resulteret i besøgsfremgang samt en omsætningsfremgang på over 200%. Perfekt! Vi kan kun give PR-gruppen vores bedste anbefalinger.”

Legeland.dk

NETTOPARTS.DK

“PR-Gruppen gjorde det umulige; efter tusindvis af spildte reklamekroner fik de os til at lytte på hvad de havde at tilbyde. Og oven i købet at indgå en aftale. Vi blev ikke skuffede! PR-Gruppen giver gerne et godt råd eller to med på vejen. De er tålmodige og grundige, og frem for alt en fagligt kompetent samarbejdspartner. Men vigtigst af alt; de leverer varen! Vi har haft 3 år med konstant fremgang i en tid hvor alle taler om finanskrise. En fremgang som PR-Gruppen har stor andel i. Stor anbefaling herfra.”

Thomas fra Nettoparts

nettoparts1
miinto1

MIINTO.DK

“Miinto Group brugte PR-Gruppen til at udvikle en Facebook applikation, der skulle bruges til lead-generering på vores tre nordiske markeder. Løsningen levede fuldt op til vores forventninger både i forhold til funktionalitet, såvel som design. Yderligere, så formåede PR-Gruppen at løse opgaven på fornem vis på trods af en relativ kort leveringsfrist.”

Bjørn Brok, PPC and Social Specialist at Miinto Group

NETTOPARTS.DK

“Kristian og Joel fra PR-Gruppen har nu arbejdet i lidt over et år på at optimere vores Google Adwords kampagner. Jeg er tilfreds med deres arbejdsomhed, samt deres altid hurtige respons på mine spørgsmål og ønsker.”

Thomas, DanGuitar.dk

danguitar1
livingscandinavia1

LIVING-SCANDINAVIA.DK

“Vi blev glædeligt overrasket, for allerede fra dag ét faldt vores klik-priser ned til mellem 50% og 30% af hvad de tidligere var, og samtidig blev antallet af klik mere end fordoblet.”

Living-Scandinavia.dk

JT-TAGSERVICE.DK

“Efter PR-Gruppen begyndte at administrere min Google AdWords konto har jeg fået langt flere henvendelser end jeg hidtil fik og min klikpris er lavere.”

Jesper Højer Thorsen, jt-tagservice.dk

tagservice
prodress2

PRO-DRESS.COM

“PR-Gruppen er altid klar til at hjælpe. Hvis de ikke tager telefonen når man ringer, lægger man blot en besked, og VUPTI, så bliver der med det samme enten ringet eller mail’et tilbage. Man får altid klar besked på det man spørger om, og hvis de en sjælden gang kommer til kort, finder de ud af det for dig. PR-Gruppen kan ALTID anbefales :-)”

Pro-dress

AJENGROS.DK

“Google adwords fungerer ganske udemærket, det er en gennemskueligt og prisbillig måde at få sit budskab ud på.”

Allan Jørgensen, AJ Engros A/S

aj-engros1
firedisco1

FIREDISKO.DK

“Vi startede med PR-Gruppen i 2008, hvor de startede med at køre vores Google Adwords, hvilket viste sig at være en rigtig klog idé, da de øgede vores søgnings procent med 1400 % den første måned. Vi her i Firedisko er helt igennem tilfredse med deres arbejde – det skal dog siges, at vi har prøvet 2 andre web-forretninger, og vi er stadig ved PR-Gruppen den dag i dag.”

Martin Jensen, firedisko.dk

AMGULVSERVICE.DK

“Efter at jeg har skiftet til PR-Gruppen, har jeg fået væsenligt flere henvendelser på min hjemmeside, det resulterer så i flere opgaver og gør krisen lidt mere overkommelig.”

Hans Christian Larsen, AM Gulvservice

amgulvservice1
firedisco1

CITYYARDSHOP.DK

"Jeg føler mig som kunde hos PR-Gruppen, gennem efterhånden en længere årrække, tryg og i gode hænder, når det kommer til råd og vejledning omkring min web-shop og sideopsætninger. Jeg har gentagene gange haft brug for råd/vejledning og altid fået klare og hurtige brugbare tilbagemeldinger. Jeg er med min nye webshop meget spændt på at se hvor vi sammen kan tage det hen, da vi på tidligere projekter hurtigt har set en klar fremgang hver gang PR-Gruppen har været involveret.

Så en klar anbefaling herfra til dig for at gøre brug at PR-Gruppen, hvis du har ideerne og mulighederne, men ikke tiden og evnerne til selv at gøre alt det nødvendige for at klare dig godt på internettet, så har du med dem ved siden muligheden for at klare dig godt på internettet."

Jonas / Cityardshop.dk

SHOPXTRA.DK

"Vi kan uden tøven anbefale PR-Gruppen og deres professionelle måde at gå til deres kunder på, til alle der vil have en effektiv markedsføring, og dermed mere salg."

Rasmus Høgly, Shopxtra.dk

shopxtra1

HAR DU BRUG FOR EN GULDGRAVER?

Er du frisk på at høre mere om hvad vi kan gøre for din forretning, så giv os et kald eller kontakt os via en af vores kontaktformularer, så vil vi vende tilbage.

goldandaxe