PR-Gruppen

MØD TEAMET BAG PR-GRUPPEN

Vores hold består af nogle af de dygtigste eksperter inden for hver deres område.

workingman-about

MØD TEAMET BAG PR-GRUPPEN

workingman-about

Vores hold består af nogle af de dygtigste eksperter inden for hver deres område.

Kristian Olsen

Stifter & CEO
Kristian er iværksætter med stort I. Han startede PR-Gruppen som 21-årig og er i dag indehaver af flere virksomheder. Han har en unægtelig passion for at rådgive og inspirere andre til succes, og har været grundstenen for, at adskillige af vores kunder er blevet markedsledende indenfor deres brancher.

+45 27 85 48 33

Camilla Lillemark

Business Manager & HR
Camilla er firmaets blæksprutte med ansvar for den daglige trivsel og struktur i et dynamisk miljø. Hun leder og fordeler alle former for opgaver, og sørger for at alt bliver leveret til kunderne på bedste vis. Hendes engagement, overblik og imødekommenhed er uvurderlig for PR-Gruppens hverdag.


+45 53 68 07 68

Camilla Paltoft

Business Manager
Camilla sidder med det overordnede administrative overblik. Til dagligt sidder hun med mange bolde i luften, og er den der sørger for at enderne mødes. Camilla arbejder meget struktureret og er den der skaber et overblik for hele virksomheden. Hun besidder et drive der gør hun ofte er den første der møder ind og den sidste der går.

+45 53 68 07 68

Tobias Karlsen

Senior PPC Specialist
Tobias er uddannet multimediedesigner med flair for strategisk online markedsføring. Han har taget samtlige Google AdWords og Analytics eksamener og har altid en finger på pulsen hvad det angår. Han arbejder i dybden og analytisk for at transformere data til værdifuld brugerindsigt for vores kunder.
+45 60 60 90 38
camillaR-whiteborder

Camilla Ropstad

Senior PPC Specialist
Camilla er endnu en af vores meget dygtige SEM specialister. Hun arbejder i dybden og sidder til dagligt med Facebook marketing, Google Ads annoncering og Social medie håndtering. Camilla har arbejdet i branchen siden 2012 og har arbejdet i flere store og mellemstore bureauer i Oslo og København, hvorfor hun i dag besidder stor viden. Camilla arbejder desuden både på dansk og norsk.

+45 28 83 82 98
mark-whitestroke

Mark Petersen

Senior SEM Specialist
Mark er vores go-to-guy. Han er exceptionel dygtig til sit arbejde og har en yderst grundig tilgang til alle opgaver han bliver stillet. Han er pligtopfyldende, hjælpsom og ikke mindst engageret - hvilket afspejler sig i at han også bruger sin fritid på at dygtiggøre sig. Mark har en bred vifte af kompetencer, men er især dygtig indenfor Google Ads, SEO, CRO og Google Analytics.


+45 31 45 24 75

Julie Daniel

Junior SEO Specialist
Julie er en af vores dygtige SEM specialister, som har en grundig og letforståelig tilgang til de opgaver og kunder hun bliver sat overfor. Hendes spidskompetencer er indenfor SEO optimerende tekster og lave konkurrent- og keyword analyser. Hun er også rigtig god til at planlægge og til at strukturere opgaver. Julie er altid glad og imødekommende.Troels Ljung

Web- og grafisk designer
Troels er den kreative sjæl på kontoret. Han har lang uddannelse indenfor det grafiske bag sig og har sluttet af med en cand. Scient. i Medialogy. Han er utrolig kreativ og dygtig til at transportere sit talent ned til flotte designs og kompetente løsninger. Troels har mange kompetencer bl.a. Webdesign, grafisk design, film- og videoproduktion og Ide- og konceptudvikling. Han løser alle opgaver han bliver stillet til UG.


HAR DU BRUG FOR EN GULDGRAVER?

Er du frisk på at høre mere om hvad vi kan gøre for din forretning, så giv os et kald eller kontakt os via en af vores kontaktformularer, så vil vi vende tilbage.

goldandaxe