PR-Gruppen

GOOGLE ADS SPECIALISTER ELLER GOOGLE ADS EKSPERTER

Kært barn har mange navne og alle bureauer kaster omkring sig med diverse titler, i håbet om at lande dig som kunde.

Derfor vil vi nøjes med at kalde os selv for yderst kompetente indenfor vores felt, Google Ads. eller Google AdWords, som Google kaldte det før i tiden.

workingman-ads-new

GOOGLE ADS SPECIALISTER ELLER GOOGLE ADS EKSPERTER

workingman-ads-new

Kært barn har mange navne og alle bureauer kaster omkring sig med diverse titler, i håbet om at lande dig som kunde.

Derfor vil vi nøjes med at kalde os selv for yderst kompetente indenfor vores felt, Google Ads. eller Google AdWords, som Google kaldte det før i tiden.

DET PERFEKTE MATCH

Du har besøgt denne side, da du gerne vil have en bedre forståelse for hvorfor du skal vælge os, som din næste samarbejdspartner.

Eksisterer der virkelig et bureau, som sætter kunderne først fremfor deres egne interesser. Svaret er et rungende ’Nej’.

Det er ren og skær forretning og vores tilgang er udelukkende professionel med udgangspunkt i at hvis vores kunder tjener penge, så tjener vi penge.

Derfor er vi også det perfekte match for den seriøse forretning.

Vi vil ikke komme ind på hvad Google Ads er, da vi går ud fra at du allerede ved hvad det er, og har forståelse for hvor komplekst og avanceret en platform vi har at gøre med. Det er vel derfor du besøger vores side.

ER DU SERIØS?

Overvejer du at kontakte os, forventer vi at du er seriøs og enten er markedsledende og vil positionere dig mere på markedet eller du har planer om at være markedsledende, samtidig forventer vi at du har et budget til rådighed på min. 1.000 dkk. pr. dag.

Er dine tanker slet ikke i disse baner og dine budgetter er mindre, så henviser vi med glæde til vores søsterbureau www.advertisers.dk eller en anden Google Ads udbyder https://www.google.com/partners/

market-leader

HVORFOR VÆLGE PR-GRUPPEN?

 • Vi er et af Danmarks ældste Google Ads bureauer, med mere end 15 års erfaring og visdom fra at arbejde med +1000 klienter.

 • Der er ikke en udfordring vi ikke har løst og der er ikke en udfordring du kan give os, som vi ikke kan løse.

 • Alle vores kompetente Google Ads medarbejdere skal være fuldt certificerede, og have min. 5 års erfaring i at arbejde med Google Ads.

 • Når vi søger nye folk, headhunter vi kompetencen fra andre bureauer eller fra tidligere Google medarbejdere.

 • Når du vælger os som samarbejdspartner, vælger du en partner som sætter loyalitet og gennemsigtighed i højsædet.

 • Vi arbejder kun med én stor kunde indenfor hver branche, da vores fokus er vækst. Igennem tiden har vi været med til at gøre adskillige virksomheder markedsledende indenfor deres felt. Det betyder også at hvis vi allerede har en kunde indenfor din branche, så takker vi desværre nej til et samarbejde.

 • Du vil få en partner, som leverer en notifikation hver gang vi arbejder. Dette er for at sikre en historik over vores arbejde og samtidig kvalitetssikrer vi hver en ændring på kontoen. Derudover har du mulighed for at reagere på alle optimeringer og sammen kan vi finpudse og justere for at højne kvaliteten og budskabet.

 • Vi arbejder ud fra ”Best practice” og har vores egen ”bibel” med retningslinjer, tips og tricks som er baseret på erfaringer fra +1000 klienter.

 • Du vil have et helt team, af AdWords kompetente folk i ryggen, som alle vil have indsigt i din konto. Dette skyldes vores vidensdelingsprogram, som er et fast måltid på menuen hver 14. dag. Kort fortalt, sætter alle vores Google Ads certificerede medarbejdere sig sammen og gennemgår løbende vores klienters konti, her bliver der delt viden og erfaringer for altid at kunne implementere de mest hensigtsmæssige løsninger.

HAR DU BRUG FOR EN GULDGRAVER?

Er du frisk på at høre mere om hvad vi kan gøre for din forretning, så giv os et kald eller kontakt os via en af vores kontaktformularer, så vil vi vende tilbage.

goldandaxe

SAMARBEJDE MED GOOGLE

I kraft af at vi er Google Premier Partner, er vi bl.a. en af de få bureauer i Danmark som beta-tester nye Google Ads produkter for Google. Værd at nævne, er b.la. at vi sammen med Humac, var en af de første til at implementere PLA, dette som du i dag kender som Google Shopping.

Det er ikke raketvidenskab at vide, hvor meget Humac fik ud af at være på Shopping 6 måneder før konkurrenterne. Forestil dig hvis du havde været på shopping indenfor din branche 6 måneder før alle andre?

I vores søgen efter altid at være de bedste, går vi meget op i vores samarbejde med Google. Herunder vores store konkurrencehjerte, som består i at slå alle de andre bureauer på de parametre som i Googles øjne betyder mest for en AdWords konto.

Dette gør vi ved hjælp af insights via en Housekeeper rapport, som sikrer os at vi altid er med på de relevante parametre der bliver stillet op. Hvilket betyder at vi hver 14. dag, tjekker op på om vi ligger nummer 1 på alle parametre.
Hvis der er parametre vi ikke ligger nummer 1 på, sætter vi alt ind for at rykke på præcis de optimeringer som gør at vi sikrer os at vi bliver nummer 1.

Det betyder også at uanset hvilke af dine konkurrenter som ligger hos andre bureauer, så kan du være sikker på at vi gør alt for at slå dem.

SMART MODEL

For at sikre vores medarbejdere altid har fokus på at yde deres bedste har vi udviklet vores egen SMART model, som går mere i dybden med de parametre der skal til for at vores medarbejdere altid går den ekstra mil for dig og din forretning.

Det er vigtigt for os at det er alle der forstår værdien ved et godt samarbejde og at have dig som klient.

GOOGLE ANALYTICS

Når vi arbejder med Google Ads, er det uundgåeligt ikke at nævne Google Analytics og konverteringsoptimering. Derfor har vi også meget fokus på din hjemmeside og måden den konverterer på. Et samarbejde med os, betyder også at din udvikler og webdesigner får arbejdshandskerne på, da vi løbende ud fra data, kommer med forbedrings- og optimeringsforslag til din side.

Herunder er vi behjælpelige med opsætning af A/B tests, så vi sikrer os at alle implementeringer med garanti er forbedringer.

cU74ahCn_400x400

HELDAGS-EVENT I DUBLIN

SummitEMEA2018DublinBlack

Da vi kender værdien af konverteringsoptimering sideløbende med optimering af AdWords kontoen, har vi opsat en løsning med Google. Dette betyder vi kan invitere dig med til et heldagsevent i Dublin, som kun er skræddersyet til din forretning.

Dvs. at vi får Googles specialister fra EMEA til at gennemgå din side og efterfølgende præsentere deres oplæg på hovedkontoret i Dublin. Er vi heldige vender vi tilbage med 1 eller 2 guldkorn, som vi kan implementere herefter.

Vi kan godt se en ide, i at investere fly, hotel m.m. i din forretning, da det uden tvivl vil styrke vores tætte samarbejde og samtidig vil give os mere viden til at vækste.

Et eksempel på en dag kunne se således ud:

SummitEMEA2018DublinBlack

08.45-09.30 Ankomst + Morgenmad
09.30-10.00 Google tour
10.00-11.00 Industry & Competition Insights (Agency Development Manager)
11.00-11.15 PAUSE
11.15-12.00 Seminar – Audiences + Export (Google Strategic Consultant)
12.00-13.00 LUNCH
13.00-14.00 Seminar – The Role Of Mobil (Mobile Transformation Lead)
14.00-14.15 BREAK
14.15-15.30 Seminar – YouTube for Performance (Google Branding Consultant)
15.30-16.00 Summary and next step
16.00-19.00 Free Time
19.00- Dinner

GOOGLE ADS FAQ

Når vi arbejder med din Google Ads konto arbejder vi bl.a. ud fra følgende:

 • ads-logo-medium

  Søgeannoncering

  Vi kan hjælpe dig med at oprette og optimere annoncer, der bliver vist på Google Søgning. Vi rådgiver også om søgeordsstrategier og budgetplanlægning.

 • mobil-icon

  Mobilannoncering

  Vi har certificering i mobilannoncering kan hjælpe dig komme i kontakt med kundeemner på mobilenheder ved hjælp af tekst-, billed-, video- og HTML5-annoncer.

 • video-icon

  Video annoncering

  Har du brug for hjælp til implementering og optimering af dine videoannoncekampagner på YouTube? PR-Gruppen kan hjælpe dig.

 • display-icon

  Display annoncering

  Vi kan hjælpe dig med at oprette overbevisende visuelle annoncer, der når ud til potentielle kunder på mere end to millioner websites og i mere end 650.000 apps.

 • shopping-icon

  Shopping annoncering

  Vi som certificerede partner kan hjælpe dig med at  placere dine produkter på Google Søgning, opsætte beholdningen i Merchant Center og oprette Google Shopping-kampagner.

Vil du vide mere detaljeret omkring hvordan vi arbejder, så kan vi henvise til en af vores cases.

HAR DU BRUG FOR EN GULDGRAVER?

Er du frisk på at høre mere om hvad vi kan gøre for din forretning, så giv os et kald eller kontakt os via en af vores kontaktformularer, så vil vi vende tilbage.

goldandaxe