Vækst

Vækst
Vækst 2016-05-17T15:53:07+00:00

VÆKST

I PR-Gruppen er vi specialister og har mange år med online markedsføring bag os. Vores absolutte fokus er vækst for de virksomheder vi arbejder for. Det er nøgleemnet, når vi skal starte et nyt samarbejde op, og ligeledes når vi løbende evaluerer vores samarbejde.

 

Vi ligger fokus på vækst, da vores erfaring og forretningsinstinkt fortæller os, at det er dét, som de fleste virksomheder i sidste ende er interesserede i, og det er netop det vi er dygtige til. Vækst og en positiv ROI er grundlaget for et godt samarbejde.

 

Helt grundlæggende har vi i PR-Gruppen nogle krav som din virksomhed skal leve op til, før vi kan indgå et samarbejde. F.eks. er det et krav, at du har en Analytics konto, da data er uundværlig for os. Dertil kræver vi at e-handel er aktiveret og sporer korrekt, såfremt du driver en webshop. Det er selvfølgelig alfa omega, at vi kan spore den nøjagtige omsætning og gå i dybden med dataene fra din Analytics konto, så vi ved hvor vi skal sætte ind henne. Ligeledes har vi brug for dataene når vi evaluerer vores samarbejde.

 

Vi oplever helt naturligt, at virksomheder stiller spørgsmålstegn ved samarbejdet før eller siden. I sådan et tilfælde er det igen uundværligt for os, at vi har adgang til en optimalt fungerende Analytics konto, så vi kan vende tilbage med en helt konkret analyse af kontoen og status på samarbejdet.

 

Og det er netop grunden til, at de fleste af vores samarbejder er langvarige og strækker sig over mange år. For vi skaber ikke bare vækst, vi formår også at holde dig i hånden hele vejen igennem og ligeledes afrapportere på en måde, så du kan være med og forstå tallene og hele rapporten, så det ikke bare munder ud i indforståede branchtermer.

 

Er du forberedt på vækst?

 

Business vector Graph

Uforpligtende snak

Vil du vide mere om hvordan du kan udnytte dine muligheder og potentiale fuldt ud?
Kontakt os i dag.

growth

Navn

E-mail

Website

32 84 16 90