Rådgivning

Rådgivning
Rådgivning 2016-07-04T11:03:02+00:00

Kort om os

PR-Gruppen er et reklamebureau som har mere end 10 år på bagen. Vi rådgiver og optimerer vores kunders tilstedeværelse på alle medier online.

 

Igennem vores mange år har vi rådgivet mere end 1000 virksomheder, lige fra mindre firmaer til store brands som Humac, Chevrolet, Irma, Carhartt, OBH, Aller mm.

kort om os

bord

Vi er på din side af bordet

Hos PR-Gruppen rådgiver vi virksomheder med alt inden for markedsføring. Vi tager udgangspunkt i din nuværende strategi, hvilke målsætninger samt budgetter du har til rådighed. Ingen kunder er ens, og derfor skræddersyer vi den perfekte løsning til lige netop dit firma.

 

Vi sørger for at gennemgå alle dine markedsføringstiltag, og kommer herefter med et realistisk bud på hvad du kan opnå. Sammen finder vi frem til den bedst mulige løsning, og med os på din side af bordet, bidrager vi med et fundament, hvor du kan føle dig i trygge hænder.

 

Rådgiver og sparringspartner

Vi står altid til rådighed, ingen opgaver er for små, og vi har svaret på alle spørgsmål. Vi sætter en stor ære i, at vi som specialister kan rådgive og komme med den bedste markedsføringsplan og strategi for netop din virksomhed.

 

Med en personlig rådgiver fra PR-Gruppen, der kan varetage alt ang. markedsføring, såsom håndtering af telefonopkald fra annoncesælgere, mødedeltagelse og forhandlinger, håndtering af TV/radio/online reklamer m.m., får du de optimale forudsætninger til at træffe de rigtige beslutninger. Du vil opleve os som en uvurderlig sparringspartner.

 

Inbound Marketing Commerce Content Social Media Concept

hvorforos

Hvorfor os?

Vores cases snakker for sig selv; vi er en af de få bureauer der kan bryste sig med, at vi gør vores kunder til markedsledere. Humac, Temashop, Nettoparts, Billigskabe, B4Beauty er blot eksempler på kunder, som har startet fra det små og i dag er markedsledende.

 

Vi er blandt de bedste rådgivere i Danmark, og vi ser frem til at holde et møde med dig.

Uforpligtende snak

Vil du vide mere om hvordan du kan udnytte dine muligheder og potentiale fuldt ud?
Kontakt os i dag.

kontakt

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

32 84 16 90