Om os

Om os
Om os 2016-05-17T15:28:38+00:00

Hvem er vi?

PR-Gruppen er et reklamebureau beliggende på Refshalenøen. Vi er et nutidigt og alsidigt online reklamebureau, som har eksisteret siden december 2003. Vi arbejder med online markedsføring inden for Google Adwords, SEO, annoncering på Facebook, YouSpot (reklamevideoer på YouTube), Trueview-annoncering samt udarbejdelse af hjemmesider og webshops. Vi kan derfor hjælpe med alt inden for online markedsføring og sørger for en 360 graders kombination til din virksomhed – det er dog også muligt blot at gøre brug af en enkelt af vores ydelser.

 

Vores strategi er baseret på et solidt og loyalt samarbejde. Dette har medvirket til, at vi igennem årene har hjulpet tusinder af virksomheder på vej. Samarbejde betyder rigtig meget for os; vi samarbejder med kunder, kompetente udviklere, programmører og bureauer, og vi er derudover i tæt samarbejde med Google.

 

hvem
omos

Om os

Vi er et bureau der går meget op i at skræddersy den perfekte løsning og aftale for vores kunder, som matcher deres behov og ønsker. Vores fornemmeste opgave består i at få jeres virksomhed til at være rentabel. Det er helt individuelt fra virksomhed til virksomhed, hvilken løsning der passer bedst. Lad os hjælpe dig med at finde ud af, hvad der kan betale sig, og hvad der ikke kan.

 

Vores team består af nogle af de dygtigste eksperter inden for hver deres område, så når I indgår et samarbejde med os, er det ikke bare en enkelt person, men et helt team, der står bag jeres virksomhed.

 

Kontakt os i dag og lad os komme med et bud på, hvor vi ser dine muligheder.

 

Vi du vide mere

Vil du vide mere om hvordan du kan udnytte dine muligheder og potentiale fuldt ud?

PR-Gruppen er et reklamebureau med over 13 års erfaring som sætter en ære i det vi gør. Vi hjælper alle virksomheder, store som små, med løsninger der øger deres vækst og succes.

Uforpligtende snak

Vil du vide mere om hvordan du kan udnytte dine muligheder og potentiale fuldt ud?
Kontakt os i dag.

Navn

E-mail

Website

32 84 16 90