Marketing

Marketing
Marketing 2016-05-17T15:45:03+00:00

Marketing

Hvad end du er nystartet, driver en mindre eller større virksomhed, så står du overfor samme problemstilling som alle andre virksomheder; Hvor skal indsatsen ligges?

 

Her begår mange den fejl, i vores optik, at de afgør deres indsats ud fra hvor deres konkurrenter og andre virksomheder har deres fokus. Og selvom det bestemt ikke er en dum idé at holde fingeren på pulsen, er det dog absolut vigtigst at man investerer sin tid, penge og energi i de kanaler der i sidste ende giver det største afkast.

 

Vi har i PR-Gruppen enormt god erfaring med at skabe resultater via AdWords og SEO, som er direkte målbare på bundlinjen. Vi kan helt konkret rapportere på hvor godt udfaldet af vores samarbejde er via disse kilder, da vi kan holde fokus på ROI. Vi arbejder ligeledes meget med YouTube, Facebook, Pricerunner, ViaBill og andre kanaler og platforme.

 

Vigtigst af alt er dog, at vi er klar på at teste for at finde ud af hvad der virker for din virksomhed og at du er i trygge hænder, når du arbejder med os – et bureau der har årevis af erfaring med netop dette.

 

markeling2

Uforpligtende snak

Vil du vide mere om hvordan du kan udnytte dine muligheder og potentiale fuldt ud?
Kontakt os i dag.

marketing2

Navn

E-mail

Website

32 84 16 90