Holdet bag

Holdet bag
Holdet bag 2016-09-15T13:09:35+00:00
Kristian OlsenStifter & CEO
Kristian Olsen
Stifter & CEO
Kristian er iværksætter med stort I. Han startede PR-Gruppen som 21-årig og er i dag indehaver af flere virksomheder. Han har en unægtelig passion for at rådgive og inspirere andre til succes, og har været grundstenen for, at adskillige af vores kunder er blevet markedsledende indenfor deres brancher.

kristian@pr-gruppen.com +45 27 85 48 33
Camilla LillemarkBusiness Manager
Camilla Lillemark
Business Manager
Camilla er firmaets blæksprutte med ansvar for den daglige trivsel og struktur i et dynamisk miljø. Hun leder og fordeler alle former for opgaver, og sørger for at alt bliver leveret til kunderne på bedste vis. Hendes engagement, overblik og imødekommenhed er uvurderlig for PR-Gruppens hverdag.

camilla@pr-gruppen.com +45 53 68 07 68

Joel HyrlandPartner & CMO
Joel Hyrland
Partner & CMO
Joel er iværksætter og markedsføringsentusiast. Han sætter en ære i at skabe vækst for virksomheder, både i arbejdet med Google AdWords, men også i stor stil på de sociale medier. Hans mange års erfaring tillader ham at arbejde målrettet med komplette strategier og koncepter for vores kunder.

joel@pr-gruppen.com
Tobias KarlsenSEM Strategist
Tobias Karlsen
SEM Strategist
Tobias er uddannet multimediedesigner med flair for strategisk online markedsføring. Han har taget samtlige Google AdWords og Analytics eksamener og har altid en finger på pulsen hvad det angår. Han arbejder i dybden og analytisk for at transformere data til værdifuld brugerindsigt for vores kunder.

tobias@pr-gruppen.com
Sarah Chanaa Lindeskov  SEM Engineer
Sarah Chanaa Lindeskov
SEM Engineer
Udover sit SEM arbejde, er Sarah ansvarlig for at styre og holde overblik over vores blog og sociale medier. Hun har tit mange bolde i luften, men er god til at strukturere og organisere sine opgaver. Samtidigt afslutter hun sin cand.merc. i Brand and Communication Management på CBS i januar 2017.

sarah@pr-gruppen.com +45 60 68 82 18
David Fisiha SEO Manager
David Fisiha
SEO Manager
David er igennem sine egne iværksætterprojekter, samt sit arbejde med webshops og affiliate marketing blevet skarp til søgemaskineoptimering og Facebook annoncering. Han arbejder strategisk med begge og har altid fokus på at skabe konkrete resultater på vores kunders bundlinje.

david@pr-gruppen.com
Casper Langelund Jensen  Motion Graphic Designer
Casper Langelund Jensen
Motion Graphic Designer
Casper er kreativ og har en stor passion for videoproduktion. Han har en god dialog med vores kunder, lytter til deres behov og ønsker, for på bedste vis at skabe unikke og helstøbte koncepter til deres forretning. Han holder både af designprocessen og udarbejdelsen af det færdige resultat.

casper@pr-gruppen.com
Line Brinkmann Web/Graphic Designer
Line Brinkmann
Web/Graphic Designer
Line er uddannet multimediadesigner og har diplom indenfor Grafisk Design. Hun er en glad ildsjæl som elsker at arbejde kreativt med at skabe og eksekvere unikke designløsninger for vores kunder. Line er freelancer og har ved siden af virksomheden Brinkmann Design Studio.

line@pr-gruppen.com
Britt Vangsgaard Business Advisor
Britt Vangsgaard
Business Advisor
Britt er en yderst handlekraftig, positiv og resultatorienteret person, som i løbet af sin karriere har opnået flotte faglige resulter. Hun har en bred viden inden for salg, markedsføring og forretningsudvikling, som alt sammen kommer til udtryk i hendes arbejde med vores kunder.

britt@pr-gruppen.com+45 53 68 08 04